Today.ua

Котлети з індички з секретним інгредієнтом: незвичайний рецепт смачної страви на вечерю за півгодини

Шеф-кухарі в дорогих ресторанах додають в фарш із м'яса індички один секретний інгредієнт. Завдяки цьому у них виходять ніжні і соковиті котлети, які за смаком подобаються абсолютно всім. Приготувати такі котлети може кожна господиня на своїй кухні, а секретний інгредієнт завжди знайдеться в холодильнику.

Котлети з індички з яблуком

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

М'ясо індички пропустіть через м'ясорубку, змішайте з яйцем, сіллю і спеціями. На тертці натріть м'якоть яблука без насіння і шкірки, а також подрібніть часник. Додайте в м'ясну масу і добре вимішайте. Обов'язково відбийте фарш протягом 10 хвилин. Сформуйте з отриманого фаршу котлети круглої або овальної форми, запаніруйте в борошні з усіх боків. Смажте котлети з індички з яблуком на розігрітій олії до рум'яної скоринки. Доведіть до готовності в духовці.

Смачного!

Приготуйте також м'ясні котлети. Рецептом і секретами приготування поділилися професійні кухарі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ