Шеф-кухарі в дорогих ресторанах додають в фарш із м'яса індички один секретний інгредієнт. Завдяки цьому у них виходять ніжні і соковиті котлети, які за смаком подобаються абсолютно всім. Приготувати такі котлети може кожна господиня на своїй кухні, а секретний інгредієнт завжди знайдеться в холодильнику.
Котлети з індички з яблуком
Інгредієнти:
- 0,5 кг м'яса індички
- 2 яблука
- 1 куряче яйце
- 1 часточка часнику
- 3 ст. л. борошна
- сіль і перець - за смаком
Спосіб приготування:
М'ясо індички пропустіть через м'ясорубку, змішайте з яйцем, сіллю і спеціями. На тертці натріть м'якоть яблука без насіння і шкірки, а також подрібніть часник. Додайте в м'ясну масу і добре вимішайте. Обов'язково відбийте фарш протягом 10 хвилин.
Смачного!
Приготуйте також м'ясні котлети. Рецептом і секретами приготування поділилися професійні кухарі.