Today.ua

Котлети “Ластівчине гніздо“ з помідорами і сиром: найвдаліший рецепт кримської закуски

У Криму традиційно до свята готують дивно смачні котлети "Ластівчине гніздо". Це не просто котлети, а справжні міні-піци зі скибочками помідора, болгарського перцю і все це покривається товстим шаром сиру. Неймовірно смачна страва, яку можна готувати відразу, а можна заморозити про запас.

Котлети "Ластівчине гніздо"

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Змішайте фарш з замоченим у воді або молоці, а потім віджатим хлібом, сіллю і приправами. Додайте подрібнений кріп і пропущений через прес часник. Вбийте яйця. Добре вимішайте фарш і як слід відбийте.

Дайте котлетному фаршу постояти в холодильнику півгодини, потім розділіть на 24 частини і сформуйте плоскі круглі коржики. Розкладіть заготовки на змащеному олією деку для запікання. Цибулю і помідори поріжте кружечками, перець - кільцями. Кожен коржик змастіть кетчупом, покладіть цибулю, потім змастіть майонезом, покладіть помідор, знову змастіть майонезом і покладіть скибочку сиру. Колечко перцю вдавіть в котлету навколо начинки і саму начинку теж злегка притисніть рукою.

Частину котлет "Ластівчине гніздо" можна заморозити, інші поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Смачного!

Приготуйте також неймовірно смачні котлети з індички з секретним інгредієнтом. Рецепт простий і швидкий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ