Котлети на обід – чудовий спосіб втамувати голод. Вони поєднуються з більшістю гарнірів. Однак іноді навіть у ресторанах можна отримати невдалу страву. Ми знаємо, як зробити її соковитою та смачною.
Для нашого рецепту підійде будь-яке м'ясо. Краще використовувати свинину або її у поєднанні з яловичиною. Якщо використовуєте м'ясо птиці – додайте ще столову ложку розм'якшеного вершкового масла. Перемелюємо 1 – 1,5 кілограма м'яса з великою цибулею, вводимо одне яйце.
Нам знадобляться ще два інгредієнти: капуста та сухарі з білого батону. У цьому вся фішка – м'якуш не підійде.
Капусту краще взяти молоду. Відрізаємо чверть великої головки або беремо цілу, якщо вона маленька. Перемелюємо її в м'ясорубці разом із сухарями, солимо, перчимо і добре вимішуємо фарш. Залишаємо його хоча б на півгодини – щоб сухарі увібрали рідину.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Все, можна готувати! Формуємо невеликі котлетки і обсмажуємо їх на олії з двох сторін. Потім кладемо їх у форму для запікання, додаємо трохи води. Накриваємо фольгою. Прогріваємо в духовці 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.
Готово! Насолоджуйтесь котлетами, які так і тануть у роті.
Нагадаємо про чудовий рецепт пельменів. Дізнайся, який інгредієнт потрібно додати у фарш.