Today.ua

Котлети по-київськи з фаршу: найпростіший рецепт м'ясної страви до вечері

Справжні котлети по-київськи подають в найвишуканіших ресторанах і готують по великих святах. Пропонуємо вам рецепт цих дивно смачних котлет з фаршу, приготувати їх зможе навіть починаюча господиня.

Котлета по-київськи з фаршу

Інгредієнти:

Приготування:

Розм'якшене вершкове масло змішайте з подрібненою зеленню, сформуйте "ковбаску", загорніть в плівку і покладіть в морозильну камеру. Фарш приправте сіллю і спеціями за смаком, розділіть на 4 частини. Сформуйте коржі, в центр кожної покладіть по брусочку вершкового масла, виліпіть овальні котлети. Добре защіпніть шов, щоб масло не випливало при смаженні.

Яйце збийте виделкою з 1 ст. л. води. В окремі тарілки насипте борошно і сухарі. Обваляйте котлету в борошні, потім занурте в яйце, прокатайте в панірувальних сухарях, знову опустіть у збите яйце і ще раз обваляйте в сухарях. Аналогічним чином запаніруйте інші заготовки. Можна приготувати на вечерю все котлети, а можна частину з них заморозити.

Обсмажуйте у фритюрі кожну котлету по 4 хвилини до утворення золотистої скоринки, потім перекладіть їх на деко і запікайте 15 хвилин в духовці при 180 градусах.

Смачного!

Дізнайтеся також, які чотири помилки роблять котлети сухими і жорсткими. Усунувши ці огріхи, ви навчитеся готувати смачні і соковиті котлети з будь-якого фаршу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ