Котлети по-київськи в духовці: рецепт приготування святкової страви нашвидкуруч

Автор: Шевченко Лилия

Котлети по-київськи стануть головною окрасою новорічного столу. Пропонуємо рецепт, який не вимагатиме великих фінансових та часових витрат.

Котлети по-київськи в духовці: рецепт приготування святкової страви нашвидкуруч - today.ua

Котлети по-київськи на Новий рік

Інгредієнти:

  • 2 курячі грудки
  • 50 г вершкового масла
  • 35 г твердого сиру
  • 4 ст. л. панірувальних сухарів
  • 2 часточки часнику
  • 1 яйце
  • 5 гілочок кропу
  • Сіль та прянощі за смаком

Спосіб приготування:

Змішайте м'яке вершкове масло з подрібненим кропом і натертим на середній тертці сиром. Додайте за смаком сіль та прянощі, ретельно перемішайте до однорідного стану.

Популярні зараз

У Нафтогазі зробили заяву з приводу масштабної аварії на газопроводі: що буде з постачанням газу

Українці зможуть повернути частину грошей, витрачених на оплату комунальних послуг

Україна збила бомбардувальник Ту-22М3 за допомогою унікальної української розробки

Сили оборони України вперше збили російський бомбардувальник Ту-22МЗ

Розподіліть масляно-сирну масу на розстеленій на столі харчовій плівці, сформуйте ковбаску діаметром 2 см. Щільно загорніть і відправте в морозилку на годину. Котлети по-київськи в духовці: рецепт приготування святкової страви нашвидкуруч Курячі грудки розріжте вздовж на дві частини, відбийте. Натріть з усіх боків сіллю та спеціями. Заморожену сирну ковбаску розріжте на чотири брусочки, на кожну відбивну курячу покладіть по одному шматочку начинки. Загорніть щільним рулетом, підгинаючи краї, щоб начинка не витікала в процесі запікання.

Приберіть котлети в холодильник на півгодини, потім зануріть кожну заготовку у збите яйце, обваляйте в панірувальних сухарях. Перекладіть котлети в форму для запікання швом вниз, готуйте в розігрітій до 180 градусів духовці близько години.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Приготуйте також на Новий рік запечену курку. Рецепт маринаду з секретним інгредієнтом, щоб м'ясо вийшло соковитим і з хрусткою скоринкою.