Котлети по-київськи стануть головною окрасою новорічного столу. Пропонуємо рецепт, який не вимагатиме великих фінансових та часових витрат.
Котлети по-київськи на Новий рік
Інгредієнти:
- 2 курячі грудки
- 50 г вершкового масла
- 35 г твердого сиру
- 4 ст. л. панірувальних сухарів
- 2 часточки часнику
- 1 яйце
- 5 гілочок кропу
- Сіль та прянощі за смаком
Спосіб приготування:
Змішайте м'яке вершкове масло з подрібненим кропом і натертим на середній тертці сиром. Додайте за смаком сіль та прянощі, ретельно перемішайте до однорідного стану.
Розподіліть масляно-сирну масу на розстеленій на столі харчовій плівці, сформуйте ковбаску діаметром 2 см. Щільно загорніть і відправте в морозилку на годину.
Приберіть котлети в холодильник на півгодини, потім зануріть кожну заготовку у збите яйце, обваляйте в панірувальних сухарях. Перекладіть котлети в форму для запікання швом вниз, готуйте в розігрітій до 180 градусів духовці близько години.
Смачного!
Приготуйте також на Новий рік запечену курку. Рецепт маринаду з секретним інгредієнтом, щоб м'ясо вийшло соковитим і з хрусткою скоринкою.