Today.ua

Котлети по-київськи в духовці: рецепт приготування святкової страви нашвидкуруч

Котлети по-київськи стануть головною окрасою новорічного столу. Пропонуємо рецепт, який не вимагатиме великих фінансових та часових витрат.

Котлети по-київськи на Новий рік

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Змішайте м'яке вершкове масло з подрібненим кропом і натертим на середній тертці сиром. Додайте за смаком сіль та прянощі, ретельно перемішайте до однорідного стану.

Розподіліть масляно-сирну масу на розстеленій на столі харчовій плівці, сформуйте ковбаску діаметром 2 см. Щільно загорніть і відправте в морозилку на годину. Курячі грудки розріжте вздовж на дві частини, відбийте. Натріть з усіх боків сіллю та спеціями. Заморожену сирну ковбаску розріжте на чотири брусочки, на кожну відбивну курячу покладіть по одному шматочку начинки. Загорніть щільним рулетом, підгинаючи краї, щоб начинка не витікала в процесі запікання.

Приберіть котлети в холодильник на півгодини, потім зануріть кожну заготовку у збите яйце, обваляйте в панірувальних сухарях. Перекладіть котлети в форму для запікання швом вниз, готуйте в розігрітій до 180 градусів духовці близько години.

Смачного!

Приготуйте також на Новий рік запечену курку. Рецепт маринаду з секретним інгредієнтом, щоб м'ясо вийшло соковитим і з хрусткою скоринкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ