Today.ua

Червоні плями і синці під очима: Ольга Сумська показала себе без макіяжу

Ольга Сумська відповіла на прохання фанатів показати себе без макіяжу і фільтрів. Зірка похвалилася натуральною красою, показавши почервоніння на шкірі та синці під очима.

Ніхто з нас не ідеальний. І попри те, що на екрані телевізора або на фотографіях в Інстаграм ми бачимо таких «ідеальних» зірок, насправді у кожного є свої вади. У когось мішки та синці під очима, у когось негарна родимка або целюліт. Так, у знаменитостей більше коштів, щоб боротися з усіма своїми недоліками та нерівностями.

У Інстаграм-сторіз Ольга Сумська, яка не раз вдавалася до різних косметичних процедур, щоб зберегти красу і молодість, відреагувала на прохання шанувальників. Зірка записала відео, в якому постала зовсім без макіяжу, а також не стала використовувати фільтри на телефоні.

«Часто підписники просять мене записувати сторіз без фільтрів, - зазначила актриса. - Ось, я без макіяжу і без фільтрів, тому ви можете все розглянути. Звичайно, з використанням фільтрів виглядає краще, зате яка є».

Ольга Сумська постала в кадрі в салатовому худі та чорних штанях. Її біле волосся падале на плечі, а на обличчі дійсно не було ні грама косметики. Шанувальники змогли розглянути всі нерівності шкіри зірки, почервоніння, а також синці та мішки під очима.

Нагадаємо, Ольга Сумська показала рідкісне фото з дитинства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ