Today.ua

Крим наш: Анджеліна Джоли засвітила каблучку з зображенням карти України

Анджеліна Джолі під час візиту до нашої країни отримала у подарунок ювелірний виріб. Голлівудська актриса стала носити обручку із зображенням карти України.

Зірка фільму "Містер та місіс Сміт" наприкінці квітня прилетіла у Львів. Анджеліна - посол доброї волі ОНН у справах біженців. Вона поспілкувалася з людьми, які опинилися у складній життєвій ситуації через війну з Росією. Артистка підтримала біженців та дітей, які постраждали через бойові дії. Вона зустрілася з переселенцями із "гарячих точок".

ООН не спрямовувала Анджеліну до нашої країни – це її особиста ініціатива. Колишня дружина Бреда Пітта також побувала у місцевому кафе та покуштувала традиційні страви. Український ювелірний завод подарував Джолі срібний перстень із зображенням карти України. На ній Крим, анексований РФ у 2014 році, зображений як наша територія.

Представники компанії опублікували знімки американської гості з прикрасою, яку вона носить на безіменному пальці правої руки. "Чудовий спогад про прекрасну країну", - зазначили вони.

Шанувальники Джолі адресували їй компліменти.

"Вона виглядає такою щасливою", "Красуня", "Прекрасна прикраса, носіть з гордістю", "Ми найкрутіша держава на планеті", "Супер, їй так личить", "Обожнюю Джолі, красива як зовні, так і всередині", " Любимо вам! Дякуємо за підтримку!" – прокоментували фоловери.

Раніше стало відомо, як голлівудська зірка Анджеліна Джолі потрапила в Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ