Today.ua

Ксенія Мішина позувала в купальнику з ефектним вирізом: “Нічого соромитися“

Ксенія Мішина поділилася з шанувальниками новою порцією ефектних фотографій із відпустки в ОАЕ. Таке почуття, що акторка щодня знімається для журналу Sports Illustrated. Цікаво те, що не всім підписникам зірки серіалу "Фортечна" до вподоби такі знімки.

Після того як Ксенія Мішина приголомшила фотографіями в бікіні, деякі користувачі звернули увагу на їхню зайву відвертість і вульгарність. Акторку жорстко розкритикували в Мережі, і вона вирішила відповісти.

В особистому обліковому записі в Інстаграм головна героїня першого сезону "Холостячка" опублікувала знімки в красивому чорному купальнику з ефектним вирізом на животі та відкритою спиною. Такий образ в ідеалі підкреслив чудову фігуру Ксенії Мішиної, її довгі стрункі ноги, пружні сідниці, вузьку талію, плоский живіт та пишні груди.

У підписі зірка зазначила, що на свої фото у бікіні отримала дуже багато негативних відгуків від жінок та чоловіків, які мають закриті профілі. Їх Ксенія Мішина назвала закомплексованими людьми, які не дозволяють собі бути собою.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ксенія Мішина (@misha.k.ua)

"Я не буду нікого соромити і нікого вчити, просто позначу свою позицію раз і назавжди. Ваші статеві ознаки, ваше тіло - це нормально! Вам нічого соромитися. Тіло жінки прекрасне і це її справа як вона його демонструє і як вона їм насолоджується. Вульгарність - це несмак, а гарні знімки тіла - мистецтво. Якщо вас це збудило - це ок, не треба соромитися, займіться своїм особистим життям, насолоджуйтеся нарешті тим, що дала вам природа", - пише актриса.

Нагадаємо, Ксенія Мішина на пляжі Абу-Дабі підкорила красою в коротких шортах та топі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ