Today.ua

Психологиня і волонтерка: новою “Міс Україна Всесвіт“ стала Вікторія Апанасенко з Чернігова

Попри війну в Україні, пройшов конкурс "Міс Україна Всесвіт", однак не було ні гучного шоу, ні глядачів у залі. Новою королевою краси, якій свою корону передасть Ганна Неплях, стала 28-річна психологиня Вікторія Апанасенко.

Зазначається, що комітет обирав королеву краси щодо її діяльності під час війни. Наскільки вона підтримує свою країну, допомагає інформаційно чи волонтерить. І найактивнішою з усіх виявилася уродженка Чернігова.

Вікторія Апанасенко – психолог та модель. Вона активно веде соціальні мережі та в Інстаграм на неї підписано понад 188 тисяч фоловерів. В особистому обліковому записі до війни дівчина публікувала фото з подорожей, фотозйомок, а після повномасштабного вторгнення стала висвітлювати жахливі події, що відбуваються на території нашої країни. Вона не лише показує фото злочинів російських окупантів, а й збирає та доставляє гуманітарну допомогу, а також готує на благодійній кухні.

"Міс Україна Всесвіт" може похвалитися ляльковою зовнішністю, довгим білявим волоссям, пухкими губами (не виключено, що це філери), точеною щелепою, акуратним носиком і великими виразними очима.

"Бійся своїх бажань, вони мають властивості збуватися. Коли мені зателефонували і сказали, що я представлятиму Україну на "Міс Всесвіт", я була волонтером у ресторані і мила підлогу. Мій шок було складно передати словами", - зазначила нова королева краси.

Нагадаємо, "Міс Польща" у купальнику викликала фурор у Мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ