Today.ua

Паски сирні без дріжджів: рецепт смачної та корисної випічки на Великдень

Класичну великодню випічку прийнято пекти за старовинними рецептами зі здобного тіста. Але якщо ви хочете поставити на святковий стіл не лише смачні, а й корисні паски, то краще вибрати рецепт із сиром без дріжджів.

Паска на Великдень із сирного тіста без дріжджів

Складові:

Спосіб приготування:

Збийте блендером розм'якшене вершкове масло з цукром і ваніллю. Убийте яйце, збивайте 2 хвилини.

В окремій ємності пюрируйте блендером сир з яйцем і сіллю, що залишилися. Об'єднайте обидві маси однієї мисці і перемішайте до однорідності. Борошно змішайте з розпушувачем, всипте промиті і обсушені сухофрукти. Додайте|добавляйте| сирну масу і ретельно перемішайте. Розкладіть тісто формами для паски, заповнюючи на дві третини обсягу.

Відправте випікатися у розігріту до 160 градусів духовку на 45-55 хвилин. Готові сирні паски без дріжджів остудіть у формах, акуратно витягніть і покрийте верхівки глазур'ю.

Смачного!

Дізнайтеся також, як спекти паску в мікрохвильовій печі. Рецепт смачної великодньої випічки за 15 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ