Today.ua

Квашена капуста з буряком: рецепт вітамінного зимового салату

Якщо ви думаєте, що ж такого приготувати вприкуску до тої чи іншої страви взимку, то обирайте квашену капусту. Пропонуємо вам спробувати новий рецепт улюбленого салату, додавши в нього не менше корисний буряк.

Квашена капуста з буряком відмінно доповнить смак будь-якого гарніру, м'ясної або рибної страви. Так само цим салатом можна перебитися ввечері, щоб не погладшати.

Квашена капуста з буряком - рецепт

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. З капусти вирізаємо серцевину і нарізаємо качан великими квадратними шматочками.
  2. Невеликими шматочками нарізаємо відварений, очищений буряк.
  3. Перекладаємо в ємкість капусту, буряк, посипаємо сіллю, додаємо лаврушку і чорний перець.
  4. Утрамбовуємо овочі й заливаємо гарячою водою. Ставимо в тепле місце на дві доби. Кожен день капусту протикаємо ложкою в декількох місцях.
  5. Готову страву зберігаємо в холодильнику.

Готово. Смачного!

Нагадаємо, стало відомо, чому медики радять їсти сало вранці - на це є п'ять причин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ