Квашена капуста за три дні: найвдаліший рецепт хрусткого і корисного для здоров'я салату

Автор: Шевченко Лилия

У період сезонних застуд дуже важливо, щоб в раціоні були насичені вітамінами і корисними мікроелементами овочеві страви. Квашена капуста без оцту готується всього за три дні, виходить дуже смачною і цілющою.

Квашена капуста за три дні: найвдаліший рецепт хрусткого і корисного для здоров'я салату - today.ua

Квашена капуста без оцту

Інгредієнти:

  • 1 вилок білокачанної капусти
  • 1 морква
  • 1 л води
  • 1 ст. л. солі
  • 1 ст. л. цукру

Спосіб приготування:

Капусту тонко нашаткуйте на спеціальній тертці. Можна нарізати ножем тонкою соломкою. Моркву натріть на крупній тертці і перекладіть в миску з капустою. Руками ретельно перемішайте подрібнені овочі, злегка їх приминаючи, але сильно м'яти не потрібно.

Популярні зараз

Названо тарифи на газ з 1 травня: інформація від усіх постачальників

НБУ оголосив про масове закриття банківских відділень

Як накопичити заощадження за мінімальної зарплати: лайфхак для українців

У Нафтогазі зробили заяву з приводу масштабної аварії на газопроводі: що буде з постачанням газу

Покладіть в скляні банки. Щільно притискайте шари капусти, щоб між ними не залишалися зазори. Заповніть ємності до самого верху. Квашена капуста за три дні: найвдаліший рецепт хрусткого і корисного для здоров'я салату Воду закип'ятіть на плиті, додайте сіль і цукор. Гарячим розсолом залийте капусту в банках. Робити це потрібно повільно, щоб рідина встигала проникнути до самого дна. Накрийте нещільно банки кришками, поставте на тарілку, оскільки розсіл при бродінні буде витікати.

Періодично пробивайте капусту загостреною паличкою до самого дна банки для видалення газу. Через три дні квашена капуста буде готова, її можна подавати до столу. Зберігайте салат в холодильнику.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Приготуйте також смачний салат із зелених помідорів по-корейськи. Хрустка закуска підійде до свята або сімейного вечері.