Today.ua

Леді Гага повністю роздяглася і показала свої тату

Леді Гага стала другою зіркою, якій вдалося одночасно прикрасити відразу дві обкладинки видання Vogue. Вона з'явилася на титульній обкладинці італійського випуску, позуючи у рожевому плащі від Valentino, а також британського – у чорній сукні з ефектним декольте від Schiaparelli. До цього цей подвиг здійснила Адель, яка прикрасила британський та американський номери.

Найбільше уваги привернула оголена фотографія американської зірки. Для Леді Гаги не вперше роздягатися перед камерою. Вона не проти постати перед публікою топлес і без макіяжу, похвалитися своїми ефектними формами та натільними малюнками.

На одному з фото для глянцю Леді Гага постала лежачи на підлозі, позуючи повністю без одягу, з пишною зачіскою та яскравим макіяжем. На знімку у всій красі можна розглянути татуювання на стегні, плечі та боці. Фотозйомку було присвячено виходу кримінальної драми "Дом Gucci", в якій Леді Гага зіграла одну з ключових ролей. Вона перетворилася на Патрицію Реджані - вдову італійського бізнесмена Мауріціо Гуччі.

"Я була зачарована шляхом цієї жінки. Як я могла не зіграти таку жорстку, сексуальну, безрозсудну і зухвалу стерву? Мисливицю за посагом, італійку та бунтарку?" – зазначила виконавиця.

Нагадаємо, Маша Полякова після операції роздяглася, щоб показати своє неідеальне тіло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ