Today.ua

Легендарний актор Армен Джигарханян помер на 86-му році життя

У ніч на 14 листопада 2020 року у віці 85 років помер легендарний актор, керівник театру Армен Джигарханян. Про смерть видатної особистості повідомили в Театрі «Д» (Театр «Джигарханяна»).

«Сьогодні вночі прийшла сумна новина. Помер Армен Борисович Джигарханян, видатний артист і лідер, керівник театру, який носить його ім'я», - повідомив представникам ЗМІ один із співробітників Театру «Д».

Друг актора Артур Согомонян повідомив журналістам: «На жаль, Армен Борисович помер. Серце зупинилося о шостій ранку».

Що стало причиною смерті легенди театру і кіно, поки не повідомляється. Відомо, що Армен Джигарханян страждав на цукровий діабет. У березні 2016 роки хвороба стала причиною серцевого нападу. Армен Борисович був госпіталізований НДІ імені М. В. Скліфосовського з підозрою на інфаркт міокарда. В кінці січня 2018 року Армен Джигарханян відчув себе погано під час репетиції нової вистави, з театру карета швидкої допомоги доставила актора в стані середньої тяжкості в одну з московських клінік. У пресі пізніше повідомили, що у знаменитості були проблеми з серцем.

Через кілька місяців Армен Борисович знову був терміново госпіталізований, лікарі діагностували інфаркт міокарда, актор пролежав кілька днів у комі.

Влітку поточного року Армен Джигарханян знову проходив лікування в лікарні, пізніше лікарі його виписали додому. Представник актора розповів, що з Арменом Борисовичем все добре, він відчуває себе чудово.

Нагадаємо, раніше стало відомо про смерть ще одного легендарного артиста. Михайло Жванецький помер на 87-му році життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ