Ліниві голубці у сковорідці: головний секрет смачної страви на обід

Автор: Леся Ловіцька

Ліниві голубці - чудовий варіант ситного обіду, який не вимагає багато часу. Він буквально створений для тих, хто не любить довго возитися з приготуванням. Кулінари радять дотриматися ключового правила, щоб вироби радували своїм виглядом і смаком.

Ліниві голубці у сковорідці: головний секрет смачної страви на обід - today.ua

Голубці – одна з традиційних українських страв. Але кожна господиня знає, що з ними доводиться довго гратись і дещо часто присвятити кухні. Відварити капусту, рис, зробити засмажку, формувати... Для людей, які хочуть заощадити час ледачі голубці - оптимальний вибір.

Кухарі акцентували увагу на тому, що потрібно якомога тонше нашаткувати капусту. Це головний секрет у рецепті. При цьому ваші голубчики повинні бути невеликого розміру, щоб добре пропарились не тільки у духовці, але і у звичайній сковороді.

Візьміть 200 г капусти, півкілограма фаршу і 100 г рису. Також вам знадобляться 200 г сметани, столова ложка томатної пасти, трохи рослинної олії, морква, цибулина, одне куряче яйце, чайна ложка цукру, сіль та спеції за смаком.

Популярні зараз

Трамп назвав Зеленському причини, через які Путін розпочав війну з Україною

Одна з країн Європи різко скоротить соціальну допомогу українським біженцям

Екс-держсекретар США озвучив “мирний план“ Трампа у разі перемоги на виборах

Бухгалтерська помилка: Пентагон знайшов додаткові 2 млрд доларів для України

Ліниві голубці у сковорідці: головний секрет смачної страви на обід Відваріть рис до напівготовності і дрібно поріжте капусту. Цибулю потрібно нарізати кубиком і натерти моркву на дрібну тертку. Змішайте крупу з овочами, яйцем та спеціями.

Сформуйте тефтелі і покладіть їх на змащену олією сковорідку. Залийте ледачі голубці соусом зі сметани та томатної пасти зі спеціями.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Час приготування – близько 40 хвилин під кришкою. Смачного!

Пропонуємо також приготувати швидкий обід у мультиварці: всього за півгодини ви отримаєте соковите куряче рагу.