Today.ua

Леся Нікітюк напередодні 34-річчя показала найбільш пам'ятні моменти зі свого життя

Леся Нікітюк завтра, 19 жовтня, відсвяткує день народження. Успішній українській ведучій виповниться 34 роки. Артистка поділилася фотографіями, що найбільше запам'яталися за минулий рік.

Шоувумен в особистому акаунті в Інстаграм опублікувала серію знімків, зроблених протягом року.

"Телефон нагадав, що у мене завтра День Народження. Вирішила згадати найкращі моменти свого 33-річчя", - зазначила в публікації Леся Нікітюк.

На першому фото ведуча популярного туристичного шоу "Орел і Решка" постала в рожевому бікіні, виринаючи з басейну. Знімок зроблений під час її подорожі до Туреччини. На інших фото зображені батьки Лесі Нікітюк в день річниці їхнього весілля, а також фото з козлом, Селфі з гримерки, фото з подорожей, з родичами і в ефектних нарядах.

"Рік був насиченим !!! А новий ще крутіше буде", "Заміж давно пора, а не ось це ось все", "Вау, крутяк фоточка", "6-е фото краще", "Молода", "Леся, з наступаючим Днем народження, ти крута", "Ці ноги - ноги шикарні", "Класна", "Леся, ти просто агонь", - пишуть фоловери.

View this post on Instagram

Публікація від Леся Никитюк (@lesia_nikituk)

Прославилася Леся Нікітюк завдяки участі в шоу "Розсміши коміка", де вона підкорила не тільки глядачів і зіркове журі, а й продюсерів. Незабаром довгонога блондинка з добірним гумором вже знімалася в "Орлі і Решці", а після стала постійною зіркою Нового каналу.

Нагадаємо, Леся Нікітюк побилася з п'яною фанаткою на концерті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ