Today.ua

Леся Нікітюк звернулася до українських ЗМІ з проханням не лякати її маму

Леся Нікітюк звернулася до української преси з проханням подумати про її улюблену маму, яка дуже переживає за свою дочку. Зірка дала рекомендації, як писати заголовки для статей.

Успішна українська ведуча Леся Нікітюк дуже часто стає героїнею заголовків завдяки своїм відвертим публікаціям. Раз у раз зірка публікує знімки в трусах або кадри з відпочинку в купальниках.

На цей раз зірка шоу "Хто зверху" потрапила на шпальти газет після публікації фотографії з ліжка. На фото Леся Нікітюк лежить в ліжку в білій футболці, стрінгах і синіх туфлях.

"Фото ранкове, спонтанне, туфлі беру", - підписала публікацію ведуча.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Леся Никитюк (@lesia_nikituk)

Після того, як про це написали в пресі, у артистки трапилася серйозна розмова з матір'ю. Катерина Петрівна була обурена, що дочка знову виставляє себе на показ.

"Жоден вечір не проходить без разбирательств з мамою Кет. Дзвонить мені мама Кет і каже, подивися, що про тебе знову написали українські ЗМІ. Знову ноги свої вивалила, сраку показала, ще щось, фотку відверту в купальнику, - зазначила ведуча. - Шановні українські ЗМІ, у мене мама дуже переживає щодо кожної статті, тому що я її дочка. Я теж за своїх дітей буду переживати і завжди їх відстоювати. Ви зрозумійте мене правильно, я не маю нічого проти ваших заголовків і статей, я вам навіть ще допомагаю, щоб вам було про що писати".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Леся Никитюк (@lesia_nikituk)

За свою "допомогу" Леся Нікітюк попросила робити під заголовками виноску, спеціально для її мами: "Мама Кет, не переживай, це наша робота. Ми повинні писати про вашу доньку, щоб нас читали, щоб не забували що ми є, щоб нас лайкали і коментували ".

Як приклад ведуча привела один із заголовків статті, який її найбільш розсмішив. Нагадаємо, Леся Нікітюк показала, як виглядала в дитинстві. Зірка опублікувала архівний знімок, на якому зображена разом з бабусею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ