Today.ua

Леся Нікітюк показала, як виглядала в дитинстві

Леся Нікітюк вирішила побалувати своїх шанувальників рідкісною архівною фотографією, на якій показала себе ще зовсім малою. Дівчинка зображена разом зі своєю улюбленою бабусею, якій вже давно немає в живих.

У Інстаграм-сторіз успішна українська ведуча опублікувала нове фото. На знімку можна побачити келих червоного вина і фотографію в рамці. На чорно-білому негативі відображена маленька Леся Нікітюк в чарівній сукеньці, носочках, туфельках і з бантиком в волоссі. Вона сидить на столі перед бабусею Надією, одягненою в квітчасту сукню та хустку.

Зірка шоу "Орелі Решка" дуже зворушливо підписала публікацію, яку зробила в честь 25-ї річниці смерті близької родички.

"25 років тому померла моя дорога бабуся Надя. 1-го квітня повідомили, подумали це жарт ... але ні. Сумую за тобою завжди", - зазначила Леся Нікітюк .

Ведуча досить рідко показує свою сім'ю. Нещодавно артистка опублікувала фотографію зі своєю дорогою мамою, на яку Леся дуже схожа. Зірка влаштувала для мами пишне свято на честь її дня народження: зняла ресторан, замовила банкет і музиканта.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Леся Никитюк (@lesia_nikituk)

Після святкування Нікітюк зібрала своїх батьків і полетіла з ними в Туреччину, щоб пройти чекап всього організму. Артистка зізналася, що дуже переживає за своїх маму і тата, які вже в такому віці, що часто хворіють. За результатом повної діагностики організму ведуча повідомила, що, на щастя, всі здорові.

Нагадаємо, Леся Нікітюк обрізала своє довге волосся і похвалилася результатом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ