Today.ua

Леся Нікітюк показала, як виглядала в шкільні роки: “Не те, що зараз“

Леся Нікітюк чесна перед своїми фанатами і не соромиться бути самою собою. Також ведуча не боїться здатися смішною, та й сама любить посміятися над своїми недоліками. З шанувальниками артистка поділилася фотографією, яка є у кожного з нас - незграбним портретом зі шкільного альбому.

У кадрі з'явилася чарівна молода дівчина зі стрижкою каскад, підкрученим волоссям і рідкою чілкою. Як для 9-класниці на обличчі у Лесі досить таки яскравий макіяж: очі підведені олівцем, а на губах червона помада. Одягнена дівчинка-підліток в білу майку, джинсову курточку і дерев'яне намисто, що були дуже популярні в 90-х.

"9тіклассніца Лесюша говорить всім привіт. Мила, скромна, наївна дівчинка, не то шо зараз ", - жартівливо підписала публікацію Леся Нікітюк.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Леся Никитюк (@lesia_nikituk)

На пост ведучої відреагувало багато її зіркових друзів, включаючи Володимира Дантеса, Володимира Остапчука, Лілію Подкопаєву та Руслана Квінту.  У Інстаграм-сторіз зірка показала ще одну фотографію. На знімку Нікітюк одягнена в смугасту кофту з імітацією татуювання на плечі. Зачіску прикрашає ободок з намистинами, а в макіяжі присутні яскраві акценти: підводка на очах і яскрава червона помада на губах.

Шанувальники ж відзначили, що Леся прекрасна навіть у підлітковому віці.

"Ну ви шикарна, Леся", "У всіх є такі фотки", "Хто Хто, а Леся Нікітюк в 9 класі - богиня", "Така няшка, все-таки жінки з роками стають гарнішими", "Лесичка, ти зовсім не змінилася", - пишуть в коментарях фанати.

Нагадаємо, Леся Нікітюк звернулася до українських ЗМІ з проханням не лякати її маму. Ведуча зазначила, що Катерина Петрівна дуже болісно переносить новини про дочку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ