Today.ua

Леся Нікітюк показала красуню-маму, якій закотила розкішний банкет на день народження

Леся Нікітюк приїхала до Хмельницького, щоб відзначити день народження своєї мами. Успішна ведуча взяла всі організаційні моменти на себе, щоб зробити «мамі Кет» сюрприз.

Після перемоги в шоу «Розсміши коміка» за останні кілька років Леся Нікітюк стала дуже популярною ведучою розважальних програм. Вона брала участь в «Орел і Решка», «Хто зверху» і навіть створила власний проєкт «Ле Маршрутка».

Почавши нормально заробляти, Леся завжди допомагає своїм батькам. 6 березня ведуча закотила великий банкет для своєї улюбленої мами, Катерини Нікітюк . Як зазначила зірка, вона хоче весело відсвяткувати мамине 18-річчя. Кілька днів Леся готувалася до цієї події: їздила по оптових базах за фруктами та овочами, замовляла місце проведення і кейтеринг. В результаті зірка орендувала красивий банкетний зал, який прикрасили білими стільцями з рожевими стрічками. На столах стоять квіти, красиві прилади та смачна їжа. У Інстаграм-сторіз ведуча показала кенді-бар, на якому можна побачити різні тістечка. Також Леся Нікітюк замовила ведучого і музиканта, щоб вечір не був важким. Мама зірки з'явилася на святі в строгій темно-синій сукні, де її зустрічали рідні та близькі. Нагадаємо, Леся Нікітюк зізналася, що знялася в кліпі Насті Каменських, і показала свій яскравий образ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ