Today.ua

Леся Нікітюк виходить заміж

Леся Нікітюк, судячи з усього, не стане головною героїнею шоу «Холостячка», тому що шоувумен натякнула на те, що отримала пропозицію руки й серця. Ведуча показала гарний букет квітів і записку з інтригуючим підписом.

Українська зірка і ведуча таких успішних шоу, як «Хто зверху», «Ле Маршрутка» і «Орел і Решка», заінтригувала шанувальників несподіваними новинами.

У Інстаграм-сторіз Леся Нікітюк опублікувала фотографію, на якому показала красивий букет квітів. Також з ним була записка, яку ведуча прикрила рукою, показавши лише частина напису.

«Ти вийдеш за ...», - свідчить текст на картці.

Також Леся Нікітюк прикрасила знімок емодзі у вигляді двох сердець, що тримаються за руку.

Судячи з усього, зовсім скоро переможниця шоу «Розсміши коміка» повідомить ім'я свого таємного коханого і розкаже про весілля. Шанувальники будуть дуже раді, що зірка знайшла свою любов.

Відтоді як Леся Нікітюк стала зіркою національного масштабу довгий час не було нічого відомо про її особисте життя. Однак три роки тому ведуча повідомила, що щаслива в стосунках з бізнесменом, який живе з нею на одному сходовому майданчику. Зірка навіть отримала пропозицію від коханого. Подейкували, що йдуть активні приготування до весілля, проте в лютому 2019 року Нікітюк повідомила, що її роман закінчено.

Нагадаємо, Леся Нікітюк запалила на таємній вечірці з нагоди дня народження Олі Полякової.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ