Today.ua

Леся Нікітюк розкрила секрет своєї ідеальної білосніжної усмішки

Леся Нікітюк розкрила шанувальникам секрет своєї прекрасної білосніжної усмішки. Виявляється, все це завдяки американській системі відбілювання, яку ведуча проходить в Києві. Зірка показала, як виглядає апарат і розповіла, як часто відвідує стоматолога.

У Інстаграм-сторіз телеведуча шоу «Орел і Решка» показала себе на стоматологічному кріслі в масивних чорних окулярах. У цей момент Леся Нікітюк проходить процедуру відбілювання зубів, завдяки чому отримує голлівудську посмішку.

«Трохи відбілити, щоб під сніг», - зазначила в публікації артистка.

Переможниця шоу «Розсміши коміка» розповіла, що проходить цю процедуру раз на пів року та отримує задовільний результат. За її словами, після чистки та відбілювання у неї немає неприємних і хворобливих відчуттів.

«Вони (зуби) стали ще білішими, ніж були, на три тони майже. Відбілилися - показую результат ... - зазначила в відео Леся Нікітюк. - Це американська система відбілювання. Я роблю таку процедуру кожні шість місяців. Спочатку мені чистять ультразвуком, знімають камені, потім ще якимось таким спеціальним пісочком, а потім три рази по 15 хвилин під лампою на спеціальний гель для відбілювання. Ніякої чутливості і абсолютно не боляче. Дуже класно ...Тепер Нікітюк не їстиме три дні борща».

Нагадаємо, Леся Никитюк показала, як робить маску для обличчя в домашніх умовах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ