Today.ua

Літнє сонцестояння 2022: що не можна робити цього дня, щоб не накликати лихо

Літнє сонцестояння – це найдовший світловий день року, який має дуже потужну енергетику. Наші пращури помітили, якщо в цей день погода буде непогожою, то і осінь буде такою. У цей день сонце досягає максимальної точки над землею і начебто "підвисає" у зеніті та не рухається.

У 2022 році літнє сонцестояння відбудеться 21 червня о 12:13 за київським часом. Сонячний день триватиме 17 годин 33 хвилини, а ніч – 6 годин та 27 хвилин. Наступного дня світловий день починає зменшуватись аж до 22 грудня – дня зимового сонцестояння.

Що не можна робити в день літнього сонцестояння 2022 року

Давні слов'яни вірили, що цей день має потужну енергетику. А тому, щоб не накликати лихо на себе та своїх близьких найкраще уникати сварок та лайки. Не вестись на провокації.

Не можна залишатися на самоті. Краще провести цей день у компанії друзів, партнера чи родичів. Влаштувати застілля та гарненько повеселитися.

Не можна зациклюватися на негативі, думати про минулі образи та помилки. Також не можна думати про погане, радіти чужим лихам і невдачам.

Наші пращури вважали, що краще в день літнього сонцестояння відмовитися від прийняття важливих рішень, оскільки можуть бути непоправні наслідки. Відкладіть це до наступного дня.

Відкладіть приготування пирогів, млинців, хліба, вареників та інших страв із тіста на потім, інакше є ризик їх зіпсувати.

Нагадаємо, названо три найдепресивніші знаки Зодіаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ