Today.ua

Ліндеманн ніколи не одружиться з Лободою: німецький рокер розповів правду

Соліст німецького рок-колективу Rammstein Тілль Ліндеманн розповів, з якими жінками він не збирається одружуватися. Ось тільки цікаво, це був камінець в город Світлани Лободи, або знаменитий німець все-таки розуміє різницю між росіянкою і українкою?

Несподіване інтерв'ю Тилля Ліндеманна поставило в глухий кут мільйони його відданих шанувальників. У пресі ось уже кілька років ходять чутки, що соліст Rammstein і співачка Світлана Лобода зустрічаються. Існує також думка, що батьком молодшої дочки виконавиці, малятка Тільди є саме Тілль Ліндеманн.

І ось, вся ця красива романтична історія може відразу зникнути... Рокер заявив, що ніколи не візьме в дружини російську жінку. Нібито вони милі і привабливі тільки до весілля. А як тільки відіграє весільний оркестр, тут же змінюються, причому в гіршу сторону. Вони так і норовлять обдерти свого благовірного до останньої копійки. Більш того, лідер Rammstein заявив, що не радив би чоловікам близько спілкуватися з російськими жінками. Тілль стверджує, що якби дозволив собі близькі стосунки з мешканкою Росії, то дуже скоро б збанкрутував.

У зв'язку зі сказаним Ліндеманном, у шанувальників виникло резонне питання: а чи відноситься Світлана Лобода до тих жінок, які обдеруть до нитки чоловіка після весілля? А ще не дуже зрозуміло, до якої національності рокер відносить Лободу, адже за паспортом вона українка, хоча працює вже багато років на російській сцені ...

Відзначимо, що інтерв'ю Тилля Ліндеманна Світлана Лобода повністю проігнорувала і не давала жодних коментарів.

У світлі всього сказаного Тіллем Ліндеманном виникає ще одне питання: а хто подарував колечко для заручин за півтора мільйони, яким недавно похвалилася Світлана Лобода. Прикраса вельми цікава...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ