Today.ua

Мама Наталки Корольової в Майямі забрела на нудистський пляж і розповіла про враження

Мама Наталки Корольової в свої 75 років виглядає значно молодшою і бадьорішою. Людмила Поривай в короткій червоній спідниці і з яскраво-малиновим волоссям насолоджується життям у Майямі. Одного разу телеведуча забрела на нудистський пляж і отримала масу емоцій і вражень.

Людмила Поривай або, як вона сама себе любить називати, мама Люда показала свою розкішну квартиру на сонячному узбережжі США, а потім пройшлася вулицями і стежками Майямі.

В ході прогулянки мама Наталки Корольової розповіла, що живе в кварталі, який дуже нагадує часи СРСР, оскільки звідусіль чути знайому мову, а по вулицях і на пляжі можна зустріти молдован, українців, росіян, узбеків ...

View this post on Instagram

Публікація від Luda Poryvai (@mama_luda_star)

Мама Люда зізналася, що одного разу з великого цікавості пішла на "голий пляж", їй назустріч тут же з води почали вибігати чоловіки, природно, що без одягу. Людмила Поривай дуже збентежилася, намагалася відвертатися, але чоловіки все ж постаралися, щоб вона їх розглянула ...

З тих пір, мама Наталки Корольової на єдиний в Майямі нудистський пляж не ходить, але всім бажаючим пообіцяла, що проведе і все покаже.

Нагадаємо, мама Наталки Корольової розповіла, яку пенсію отримує в США. Чи вистачає щомісячних виплат на розкішне життя в Майямі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ