Today.ua

Манікюр на квадратні нігті: модні тенденції і відтінки 2021-2022

Модні тенденції в дизайні манікюру 2021-2022 рр значно змінилися. Форма нігтів «квадрат» і «м'який квадрат» стає мегапопулярною і затребуваною серед красунь у всьому світі. Який же манікюр підібрати на квадратні нігті?

По суті, манікюр на квадратні нігті може відкриває безмежні можливості для створення самих несподіваних стилів дизайну і запаморочливих колірних рішень.

Прикрасити нігтики, які за формою нагадують квадрат, можна в стриманому офісному стилі, ніжному романтичному або зухвало-яскравому. Але перш за все, слід видалити або відсунути кутикулу, акуратно підпиляти вільний край нігтьових пластин, щоб вони були однаковими за формою і по довжині.

Дизайн манікюру на квадратний нігті підбирається в залежності від життєвих обставин, намічених заходів, вимог дрес-коду (якщо такі є). Також можна підібрати більш стримані види нейл-арту, які будуть доречні в будь-якій обстановці: на важливому заході, в солідному закладі і на вечірці. Ідеальним манікюром для нігтів з формою «м'який квадрат» буде незвичайний френч, в якому поєднуються нюдові та контрастні відтінки покриття. Додатково прикрасити французький манікюр можна стразами, блискітками або фольгою. Відмінно на нігтях квадратної форми виглядають геометричні малюнки, рослинний принт, чергуванням контрастних смуг.

Вигідним і універсальним дизайном манікюру на весну буде нейл-арт в пастельних тонах. Як прикрасити свої нігтики в теплу пору року?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ