Today.ua

Манікюр на Новий рік: найновіші та найкращі ідеї дизайну для коротких та довгих нігтів

У новорічну ніч кожна жінка хоче виглядати ідеально, заради цього дівчата заздалегідь купують чудове вбрання, нові туфлі і до дрібниць продумують зачіску. Манікюр - одна з найважливіших складових святкового образу, про вибір дизайну нігтів теж варто заздалегідь подумати.

Відтінки в новорічному манікюрі не повинні повністю відповідати кольору сукні та аксесуарів, але зобов'язані з ним гармонувати. Крім того, не буде зайвим врахувати колірну гаму Нового 2022 року, наприклад, у рік Чорного Водяного Тигра найдоречнішими та вдалими будуть блакитний, помаранчевий та сірий відтінки.

Тигровий принт чудово підходить як для манікюру на довгих, так і на коротких нігтях. "Хижий" дизайн підкреслить внутрішню сміливість жінки, її стиль та харизму. У новорічну ніч манікюр із зображенням морди тигра чи смужок не залишить вас непоміченою. Для жінок, які люблять ніжний і вишуканий нейл-арт, модні стилісти теж продумали низку варіантів. Наприклад, ніжні білі сніжинки на блакитному тлі – це під час зустрічі Нового 2022 року буде більш ніж актуальним. Дізнайтеся, кому підходить дизайн манікюру з ефектом диму. Нова техніка нейл-арту входить у моду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ