Today.ua

Манікюр під кросівки - новий тренд в нейл-дизайні

Коли справа доходить до манікюру, на другий план відразу ж відходять всі правила. І це довела дівчина з Нью-Йорка, яка ввела нову моду на нейл-арт. Красуня створює дизайн під свої улюблені кросівки і виглядає це дійсно круто.

Візажист Ешлі Віра з Нью-Йорка величезна прихильниця кросівок. Під свої улюблені Найки і Адідас дівчина створює відповідним маникюр. Нейл-майстер копіює основну колірну гамму, додає відповідні смуги і логотипи, а також експериментує з дизайном.

Свої кращі роботи Ешлі продемонструвала в особистому акаунті в Інстаграм. Обмежується дівчина не тільки класичними кросівками, але і яскравими джорданами, снікерсамі і іншими моделями. Якщо раніше ми підбирали сумки під колір взуття, то тепер настала черга манікюру. Пропонуємо вам спробувати приєднатися до тренду і прикрасити свої нігтики до пари кросівок або улюбленого взуття.

Яскравий тренд - манікюр під кросівки

Ешлі взяла за основу кислотно-рожевий відтінок кросівок, додала білий, поєднала з характерними смугами і додала лого. Тут дівчина зупинилася на зеленому, жовтому і білому кольорах, які відмінно між собою контрастують. Червоний манікюр з кліткою і білими вставками відмінно виглядає на довгих нігтях. Також Віра застосувала трендову у 2021 році техніку френча, використовуючи основну гаму кросівок і додавши імітацію хмар. У сірий манікюр дівчина додала трендовий в цьому році принт корови, який чудово вписався в її дизайн. Пропонуємо вам також спробувати кращі ідеї квітневого манікюру 2021 на будь-який випадок і стиль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ