Today.ua

Манікюр у патріотичних тонах: нові ідеї для найактуальнішого дизайну нігтів

Дівчата в Україні дедалі частіше прикрашають свої нігті манікюром із дизайном у патріотичних тонах. У моді не лише жовто-сині відтінки, а й знамениті написи та зображення державних символів.

Французький манікюр у класичному варіанті не втрачає своєї актуальності багато десятиліть. Френч синьо-жовтих відтінках виявився на піку популярності навесні 2022 року. Додатково урізноманітнити дизайн можна написами та малюнками.

Зображення українського прапора – один із наймодніших елементів дизайну манікюру в Україні. Найчастіше прапор зображують на білому чи бежевому фоні. Прикрасити манікюр можна кольоровими стразами чи вензелями, надаючи дизайну урочистості. Поточний 2022 проходить під знаком Синього Водяного Тигра, то цілком актуальним буде жовтий манікюр із зображенням хижого принта або тигра синього кольору. Милі романтичні дівчата вибирають дизайн манікюру з серцем, але в патріотичних тонах. Жовто-синє серце виграшно прикрасить будь-який манікюр, головне, дотримуватись поєднання кольорів.

Також як дизайнерську "родзинку" можна нанести напис "UA" або Україна. Найкраще написи в патріотичних тонах виглядають на бежевому чи молочному покритті. Нагадаємо, раніше ми розповідали, як зняти гелевий манікюр без шкоди для нігтів у домашніх умовах. Поради майстрів, які допоможуть дівчатам у час, коли немає можливості відвідати манікюрний салон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ