Мариновані кабачки за 15 хвилин: рецепт смачного і хрусткого вітамінного салату на кожен день

Автор: Шевченко Лилия

З кабачків можна все літо готувати смачний і ароматний салат. Овочі нарізають тонкими пластинками, маринують в пряному соусі. Рецепт простий і швидкий, але результат завжди виходить приголомшливим.

Мариновані кабачки за 15 хвилин: рецепт смачного і хрусткого вітамінного салату на кожен день - today.ua

Мариновані кабачки нашвидкуруч

Інгредієнти:

  • 2 молодих кабачка
  • 2 ст. л. оцту (9%)
  • 2 ст. л. соняшникової олії
  • 1 ч. л. меду
  • 3 зубчики часнику
  • 10 г свіжої зелені
  • сіль за смаком

Спосіб приготування:

Вимиті і обсушені кабачки за допомогою овочерізки наріжте тонкими пластинками. Мариновані кабачки за 15 хвилин: рецепт смачного і хрусткого вітамінного салату на кожен день В окремій чашці змішайте оцет, пропущений через прес часник, рідкий мед (якщо потрібно, розтопіть на водяній бані). Додайте в заправку сіль за смаком і залийте соняшниковою (можна замінити оливковою) олією. Добре перемішайте.

Популярні зараз

В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон

Землі досягла сильна магнітна буря: як довго вона триватиме

В Україні запропонували запровадити жорсткі штрафи для школярів

Пентагон розкрив номенклатуру першого пакету військової допомоги Україні: чи дадуть ATACMS

Зелень дрібно порубайте, всипте в маринад і знову перемішайте до однорідності. Отриманою заправкою залийте кабачкові стрічки, акуратно перевертаючи лопаткою або виделкою.

Накрийте миску з салатом кришкою і залиште маринуватися на 15 хвилин при кімнатній температурі. Зберігайте в холодильнику кілька днів.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Приготуйте також з кабачка і сиру смачну запіканку на сковороді. Рецепт сімейної вечері нашвидкуруч.