Today.ua

Маша Єфросініна показала рідкісне фото підрослої дочки: “Яка Нана красива“

Маша Єфросініна дуже тяжко пережила розлуку з дочкою, коли дівчинка поїхала до Канади на навчання. Ведуча зі сльозами на очах повідомила, що її малеча вирушила за кордон. Зрідка, але Нана приїжджає додому, і цей день настав.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Маша Єфросініна повідомила, що її донька приїхала додому на новорічні канікули. З шанувальниками журналістка поділилася рідкісним сімейним фото у повному складі: із чоловіком Тимуром Хромаєвим, донькою Наною та сином Олександром.

"У сім'ї має пити хтось одна…" – жартома підписала знімок Маша Єфросініна, на якому вона випиває щось міцне.

Однак усю увагу привернула Нана, якій 16 лютого виповниться 18 років. Дівчина успадкувала лише найкращі риси від своїх батьків, і викликала фурор на підписників матері. У неї гарний овал обличчя, виразні риси, глибокі карі очі, густі брови, розкішне довге волосся, високий зріст, довгі модельні ноги та відмінний стиль одягу.

"Яка у Вас гарна дочка!!!!", "Яка Нана гарна!", "Нана дозволила себе виставити?", "Красиві діточки", - захоплюються фоловери.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Для появи на публіці донька Маші Єфросініної обрала трендові шкіряні штани, чобітки, пуховик і стильну сумочку-багет. А ось зіркова матуся зупинилася на спідниці вище коліна, високих шкіряних чоботях, светрі та дублянці.

Нагадаємо, Маша Єфросініна показала, як привітав її чоловік із бірюзовим весіллям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ