Today.ua

Маша Єфросініна з чоловіком полетіла в Мексику у романтичну відпустку: фото

Маша Єфросініна тривалий час скаржилася на те, що її подорожі зриваються. Однак, нарешті, вони з чоловіком змогли вирватися і полетіти в теплі краї тільки вдвох. Зірка розповіла, як і де вони тепер відпочивають.

"Так виглядають люди, які 15 місяців не бачили літак, мало не про...ли й цю подорож, і взагалі багато чого пережили за останні півроку, - зазначила українська ведуча, поділившись спільним з чоловіком фото з літака. - І хоч ми вже підлітаємо до Канкуна, у Тимура все ще обличчя, ніби він стоїть в ОВІРі перед віконцем «видача» паспорта», а я роблю вигляд, що мене, нарешті, відпустило ... Але це не точно"

Маша Єфросініна та Тимур Хромаєв полетіли до мексиканського міста Канкун, розташованого на півострові Юкатан в Мексиці. Закохані насолоджуються місцевими пляжами, що омиваються водами Карибського моря, чудовими заходами і дивовижною природою. У Інстаграм-сторіз успішна українська ведуча опублікувала фото зі свого номера і кадр разом з чоловіком на пляжі, розповівши:

"Прокинутися о 2 ночі, заснути о 3 ранку, прокинутися о 5 ... попереть на йогу о 7 ранку може тільки мій чоловік ... вдома я б і вухами не поворухнула, але тут тааааак красиво і все розташовує до занурення в себе ..."

Не обійшлося і без зустрічей з місцевими жителями. У сторіз Маша Єфросініна опублікувала відео, в якому можна побачити, як повзе ігуана, що мирно минула повз відпочиваючих.

"Поки я лежу в непритомності від страху, тому що цей товариш просто лапанул хвостом в сантиметрі від моєї книги, знайте, тут ось наскільки екологічно", - зазначила зірка.

Нагадаємо, Маша Єфросініна вперше за довгий час побачила свою доньку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ