Today.ua

Маша Єфросініна зворушливо привітала дочку з днем народження

Маша Єфросініна поділилася фотографією своєї єдиної доньки, якій 16 лютого виповнилося 17 років. Мати й дочка знаходяться далеко одна від одної, оскільки дівчинка вчиться в Канаді. Ведучій важко дається розлука з дочкою.

У Інстаграм-сторіз українська телеведуча опублікувала фотографію своєї юної копії - дочки Нани, якій виповнилося вже 17 років. Дівчинка дуже схожа на маму, що не перестають стверджувати шанувальники зірки.

На фото красуня зображена в елегантній зеленій блузі або платті, спираючись на стіл. Нана тримає в руках красиву рожеву квітку на довгій ніжці.

«Сама незвичайна моя дівчинка на світі, тобі сьогодні 17 років ... Мчи, квітни, насолоджуйся життям!» - зазначила в публікації Маша Єфросініна.

Українська телеведуча виховує двох дітей, народжених у шлюбі з бізнесменом Тимуром Хромаєвим. Вперше мамою зірка стала у 2004 році, а через 10 років на світ з'явилася ще одна дитина. Зараз весь свій вільний час Марія проводить з Сашком.

Коли Нана їхала, провівши якийсь час вдома, Маша Єфросініна не могла стримати емоцій. Відповідаючи на запитання шанувальників, вся в сльозах, ведуча розповіла про розлуку з дочкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ