Today.ua

Маша Полякова у светрі Фредді Крюгера показала свій образ на Хелловін

Маша Полякова разом із мамою перебуває на Сицилії, де родина і відсвяткувала Хелловін. З шанувальниками дівчинка-підліток поділилася новими фотографіями, зачарувавши не лише своїм зовнішнім виглядом, а й нормальним виразом обличчя.

Старша донька Олі Полякової постійно стає метою хейтерів. Публіці не подобається самовираження дівчинки, її яскравий макіяж, зухвала поведінка, постійно висунутий язик, непристойні жести та матюки. Спочатку Маша Полякова ігнорувала випади у свій бік, а пізніше почала захищатися.

В особистому акаунті в Інстаграм 16-річна дівчина поділилася серією фотографій, представивши в кадрі в чорному пальті, подовженому дірявому светрі в чорну та червону смужку, нагадавши образ Фредді Крюгера з фільму "Кошмар на вулиці В'язів". Маша залишила своє довге волосся пофарбоване в рудий колір розпущеним, підфарбувала губи, а також намалювала котячі стрілки. Особливої уваги гідний манікюр дитини – школярка носить довжелезні "коготочки" у стилі Карді Бі.

"Яка фотка найбільше сподобалася 1,2 чи 3?" – поцікавилася дочка Олі Полякової.

Цього разу користувачі були щедрі на компліменти, зазначивши, що їм дуже подобаються всі фотографії та образ Маші.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Maria Polyakova (@mashapolyakova)

"Все", "Ну ось, яка красива дівчинка, без випендрьожу і кривлянь! Волосся незвичайної краси!", "Ви дуже ніжна і безпосередня. А ще дуже красива і справжня", "Маша космос", "Руда красуня", "Всі хороші", "Дуже красива дівчинка. З розкішним волоссям", "Ти на всіх фотках виглядаєш красиво", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Маша Полякова після операції роздяглася, щоб показати своє неідеальне тіло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ