Медовик – торт, смак якого нам чудово знайомий з дитинства. Варіантів приготування цього десерту безліч, але господаркам доведеться витратити кілька годин свого часу на приготування їжі. Є простий і швидкий рецепт, який сподобається як новачкам, так і досвідченим кухарям.
Медовик можна приготувати і без випічки. Для цього візьміть упаковку медового печива, яке потрібно подрібнити. Для начинки вам знадобляться:
- упаковка охолодженого вершкового сиру;
- банка згущеного молока;
- дві склянки жирних вершків;
- упаковка вершкового масла;
- 2/3 склянки шоколадної крихти.
Спочатку візьміть велику миску і з'єднайте вершковий сир з вершковим маслом. В окремій ємності потрібно збити вершки зі згущеним молоком. Введіть інгредієнти у вершково-сирну суміш і добре перемішайте. Це крем, який поєднає торт.
Майбутній медовик розташується на великій плоскій тарілці. Його середину слід намастити кремом – досить тонкого шару, щоб торт втримався на місці. Покладіть перший шар подрібненого крекера. Полийте його зверху кремом.
Останній штрих – прикраса десерту. Посипте торт з усіх сторін шоколадною чи крекерною крихтою і відправте в холодильник на вечір, а краще на добу. Смачного!
Нагадаємо, як приготувати смачний торт на швидкуруч, який вийде смачнішим за традиційний "Наполеон". Вам знадобляться лише три інгредієнти та півгодини.