Today.ua

Медовик без випічки: як приготувати смачний десерт на сніданок

Медовик – торт, смак якого нам чудово знайомий з дитинства. Варіантів приготування цього десерту безліч, але господаркам доведеться витратити кілька годин свого часу на приготування їжі. Є простий і швидкий рецепт, який сподобається як новачкам, так і досвідченим кухарям.

Медовик можна приготувати і без випічки. Для цього візьміть упаковку медового печива, яке потрібно подрібнити. Для начинки вам знадобляться:

Спочатку візьміть велику миску і з'єднайте вершковий сир з вершковим маслом. В окремій ємності потрібно збити вершки зі згущеним молоком. Введіть інгредієнти у вершково-сирну суміш і добре перемішайте. Це крем, який поєднає торт.

Майбутній медовик розташується на великій плоскій тарілці. Його середину слід намастити кремом – досить тонкого шару, щоб торт втримався на місці. Покладіть перший шар подрібненого крекера. Полийте його зверху кремом.

Процедуру потрібно повторювати, доки не закінчиться все печиво. В кінці торт слід залити кремом, що став.

Останній штрих – прикраса десерту. Посипте торт з усіх сторін шоколадною чи крекерною крихтою і відправте в холодильник на вечір, а краще на добу. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати смачний торт на швидкуруч, який вийде смачнішим за традиційний "Наполеон". Вам знадобляться лише три інгредієнти та півгодини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ