Today.ua

Меган Маркл використовує секретні прийоми, щоб подобатися людям

Герцогиня Сассекська володіє секретними техніками, які дозволяють їй подобатися оточуючим людям. Про незвичну поведінку Меган Маркл на публіці розповіла британський експерт з етикету Міка Мейер.

Секретні прийоми, які використовує дружина принца Гаррі, допомагають їй не тільки викликати прихильність більшості людей, але і виділятися з натовпу, бути помітною в будь-якій обстановці, легко вступати в бесіду з різними людьми і бути неймовірно фотогенічною.

За словами Міки Мейер, герцогиня Сассекська часто з'являється на публіці, оскільки вона є покровителем кількох благодійних організацій. Нерідко Меган Маркл запрошують в якості почесного гостя на важливі публічні заходи. При цьому, дружина принца Гаррі вміло використовує певні секретні техніки, щоб приковувати до своєї персони увагу. Експерт з етикету впевнена, що Меган Маркл ретельно прораховує кожну деталь своєї поведінки, міміки і жестів під час соціальної взаємодії з людьми. Її обличчя завжди осяває промениста посмішка, а на всіх фото у герцогині широко відкриті очі і рот. На думку Мікі Мейер, цей прийом робить будь-яку людину фотогенічним та прихильним.

Нагадаємо, раніше Меган Маркл публічно зізналася, що була вагітна вдруге, але втратила дитину. Герцогиня Сассекська відверто розповіла про душевний біль і важкі переживання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ