Today.ua

Меган Маркл офіційно більше не герцогиня - фотодоказ

Після весілля Меган Маркл і принц Гаррі отримали титул герцогині і герцога Сассекських. Взимку 2020 року подружня пара прийняла рішення вийти зі складу королівської сім'ї Великобританії і зажити приватним життям в США. Незабаром з'явилися новини, що пару позбавили титулу, проте на ділі виявилося, що монарша родина відібрала його тільки у Меган Маркл.

За інформацією Нello Magazine, Меган Маркл більше не відносить себе до числа членів королівської сім'ї Великобританії. У Мережу потрапило фото свідоцтва про народження дочки принца Гаррі. У ньому зазначено, що матір'ю Лілібет Діани Маунтбеттен-Віндзор, є "Рейчел Меган Маркл", а зовсім не "Рейчел Меган, Її Королівська Високість герцогиня Сассекська", як зазначено в свідоцтві про народження її першої дитини Арчі Харрісона.

Цікаво те, що принц Гаррі все ще має герцогський титул, про що свідчить запис у свідоцтві про народження Лілібет. Там зазначено, що батьком дитини є "герцог Сассекський, Його Королівська Високість". Маля з'явилося на світ 4 червня 2021 року в лікарні Санта-Барбара. Великобританію Гаррі і Меган покинули восени 2019 року, перший час влаштувавшись в Канаді. А коли стало відомо, що пара відмовляється від виконання королівських обов'язків від імені королеви, в січні 2020 року вони переїхали в США.

Нагадаємо, королівський журналіст розповів, як Меган Маркл посварила принців Гаррі та Вільяма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ