Today.ua

Меган Маркл показала недоліки фігури через чотири місяці після пологів

Меган Маркл і принц Гаррі вперше з'явилися разом на публіці після народження їх другої дитини. 4 червня 2021 року на світ народилася дочка подружжя, яку вони назвали на честь королеви Англії - Лілібет, і матері герцога - Діана.

23 вересня герцог Сассекський разом зі своєю дружиною прибув до Нью-Йорка, щоб взяти участь в концерті Global Citizen Live, який пройде в цю суботу, 25 вересня. Гаррі і Меган - головні борці за доступність вакцини кожній людині в усьому світі. Разом з королівським подружжям на концерті виступить безліч знаменитостей, включаючи Андреа Бочеллі, Біллі Айлиш, BTS, Coldplay, Еда Ширана, Елтона Джона, Г'ю Джекмана, Дженніфер Лопес, Кайлі Міноуг, Ліззі і Рікі Мартіна.

На публіці Меган Маркл, яка стала мамою майже 4 місяці тому, з'явилася вперше. Внучата невістка Єлизавети II ще не встигла прийти в форму після другої вагітності. Приховати недоліки фігури вона спробувала нарядом в єдиному кольорі. Колишня американська актриса одягла темно-сині широкі брюки з високою лінією талії, водолазку, яку заправила в штани, а поверх накинула чарівне приталене пальто з коміром стійкою. Навіть в такому образі можна побачити, що зона живота у неї проблемна. Нагадаємо, стало відомо, коли Меган Маркл вперше зустрінеться з королівською родиною після переїзду в США

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ