Today.ua

Меган Маркл втратила близького родича

Меган Маркл оплакує смерть дядька по батьківській лінії, який допомагав їй в юності робити кроки у професійній кар'єрі. Чоловік був хворий останні роки, однак завжди тепло відгукувався про свою племінницю.

Колишня американська актриса через брак з британським принцом відхрестилася майже від всієї своєї родини. На її одруження з принцом Гаррі була присутня тільки її мама Доріа. З батьком вона перестала розмовляти, як і з усіма родичами з його боку.

В юності вона була дуже близька з дядьком Майклом, який помер днями у віці 82 років, тривалий час страждаючи від хвороби Паркінсона. До останнього чоловік намагався робити все сам, щоб нікого не обтяжувати.

За інформацією інсайдерів The Sun, дядько Меган Маркл був дуже милим і приємним чоловіком, що завжди був радий поговорити про свою племінницю. Він дуже пишався нею, хоч не завжди схвалював її вчинки, а також мріяв зустрітися з її чоловіком. Коли Меган Маркл було 20 років, Майкл Маркл допоміг племінниці влаштуватися в посольство Аргентини в США, оскільки дівчина мріяла побудувати кар'єру в сфері міжнародних відносин. Але перед весіллям колишня актриса віддалилася від дядька і перестала з ним спілкуватися. Чоловік був дуже засмучений, що не отримав від неї запрошення на весілля. Хоч він і не був в змозі подорожувати, його засмучувало, що племінниця не згадала про нього в такий важливий день.

Нагадаємо, колишній чоловік Меган Маркл вдруге стане батьком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ