Today.ua

Між Бучею та Ірпенем: Наталія Мосейчук розповіла, що зробили з її дуплексом під Києвом окупанти

Українська ведуча Наталія Мосейчук переїхала до приватного будинку, щоб її молодший син мав можливість проводити більше часу на свіжому повітрі. Її будинок знаходиться між Бучею та Ірпенем – передмістя Києва, що, як відомо, найбільше постраждали від звірячого "руського миру".

Разом із чоловіком зірка телеканалу 1+1 придбала гарний двоповерховий білий дуплекс – приватний будинок на двох господарів. У них є власний вхід та двір, а з сусідами їх з'єднує лише одна спільна стіна та дах. Скільки виклали на покупку домівки артисти, невідомо, але сума точно була чималенькою з огляду на мальовничий район.

Наступ російських окупантів хоч і не зруйнував маєток Наталії Мосейчук, але все-таки завдав серйозної шкоди. В інтерв'ю ведуча розповіла, що у їхньому селі йшли танкові бої, та кілька будинків повністю розбомбили. Але їм ще пощастило.

"Наш будинок цілим не залишився. Ми, порівняно з іншими, ще обійшлися невеликими втратами. Вибито всі вікна, пошкоджено дах, немає рослин, все стесано снарядами, розбито паркани. Але вікна вставляються, дах ремонтується... Потроху відбудовуємо. Вікна вже поставили" , – розповіла Наталія Мосейчук.

Нагадаємо, співачка Mamarika повернулася додому та показала свій особняк під Києвом: "Розбило вікна, тріснув унітаз, згнила пралка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ