Today.ua

“Мені було страшно“: Наталя Могилевська ледь не впала у воду під час концерту в Києві

Наталя Могилевська пережила страшні хвилини. Артистка розповіла, що опинилася в небезпечних умовах під час концерту і ледь не впала за борт.

Днями успішна українська співачка виступала на відкритому літньому майданчику в місті Київ Bakkara River Party з приголомшливим видом на річку. Свій виступ зірка почала прямо в воді, з'явившись перед глядачами на невеликій яхті. За словами артистки, перебувала вона в зовсім незручному, та ще й небезпечному становищі.

Перед глядачами Наталія Могилевська з'явилася в довгому різнобарвному платті в паєтки, білому піджаку із золотими гудзиками, капітанському кашкеті і сонцезахисних окулярах.

"Мало не впала за борт у воду під час концерту !! Я думала, що полечу в воду разом з мікрофоном! Мені довелося стояти на тоненькій жердинці, тримаючись одним мізинцем від поштовхів по хвилях тільки що проїхавшого катера, - поскаржилася артистка. - І все це під пильними поглядами камер і глядачів, які покинули свої місця і стовпилися на пристані. Платье вузьке, піді мною сходи в трюм і гострі предмети. А я повинна бути красивою, співати і не впасти в воду ... видно, що мені було страшно?" - поцікавилася Наталя Могилевська.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Наталя Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

Публікацію зірка супроводила відеозаписом, на якому можна побачити, як виконавиця впевнено себе тримає, попри страх всередині.

Нагадаємо, Наталія Могилевська показала, як відсвяткувала 46-річчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ