Today.ua

Модельєр Андре Тан розповів, як модно, але недорого одягнути дитину в школу

Відомий український дизайнер модного одягу напередодні початку нового навчального року дав кілька дуже корисних порад для батьків школярів. Одягнути дитини в школу модно, але недорого, - завдання складне, але вирішуване.

Сучасні діти хочуть одягатися модно і виглядати стильно, а батьки прагнуть заощадити. Як розповів Андре Тан, все це цілком реально, головне, правильно скласти гардероб з урахуванням побажань юного модника. Перш за все, Андре Тан рекомендує купувати одяг тільки після того, як дитина його схвалить. У противному випадку, вона може відмовитися його носити і батьки даремно витратять гроші.

"Зараз батьки розуміють, що їхня дитина - це персоналіті, тому шопінг проходить спільно - і неважливо, скільки років синові або дочці. Сьогодні купити одяг без дитини - це гроші, викинуті на вітер", - упевнений модельєр.

Ще одне важливе правило покупки одягу для школярів, з якими батьки і адміністрація школи можуть посперечатися, - це наявність емоції. Йдеться про малюнки, написи, зображення, принт. Вони повинні відповідати захопленням школяра. Модельєр Андре Тан рекомендує скласти базовий гардероб дитини в школу, в якому не буде нічого зайвого. Формула повинна складати співвідношення 1:3. Це означає, що до штанів або до спідниці має бути три верхи - сорочка або блуза, кофточка (худі) і лонгслив.

Піджаки діти не люблять, тому на цей предмет одягу дизайнер радить заощадити. Також варто купити одну ошатну блузку чи сорочку, яку школяр буде надягати по урочистих випадках в школі, це не частіше трьох разів на рік.

До речі, український уряд запланував виплатити по 2000 гривень сім'ям з дітьми до 1 вересня, щоб полегшити навантаження на сімейний бюджет при підготовці до школи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ