Today.ua

Модна літня зачіска, яка зробить обличчя візуально худим

У моду повернулася укладка, яку раніше носили учасниці групи Destiny's Child, а також співачки Брітні Спірс, Крістіна Агілера і Гвен Стефані. Нещодавно її на собі також приміряла Аріана Гранде.

Американська співачка випустила кліп на пісню Pov, де з'явилася з дуже стильною і модною зачіскою, яка, до того ж ще й робить обличчя візуально худим. Йдеться про укладку з двома симетричними косичками з двох сторін.

Мода на тонкі коси бере свій початок у 90-х. Всі, чия молодість припала на той час, пам'ятають зірок і дівчат на вулицях в коротких спідницях з низькою талією, коротких топах, босоніжках на високій платформі і з дрібними косичками по обидві сторони обличчя. Зробити таку зачіску дуже легко. Досить розділити волосся на проділ посередині, відокремити дві однакові прядки по обидві сторони обличчя. Зав'язати волосся в гладкий хвіст на потилиці або маківці, або ж прибрати в пучок, а пасма заплести в косички, закріпивши прозорими гумками або гумками в тон волосся. Також зараз в моді аксесуари з 90-х, а тому ці ж косички можна прикрасити меленькими крабиками, різнокольоровими гумками або намистинками. Пропонуємо вам також дізнатися про найактуальніші короткі стрижки на літо 2021.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ