Today.ua

Модні босоніжки 2021: взуття на будь-який смак і стиль

Зовсім скоро настане тепло і прийде час скинути закрите взуття і показати всьому світу свої гарні ніжки. Вибираючи взуття на весну/літо 2021, варто відштовхуватися від модних трендів, щоб бути на висоті. Ми розповімо про 10 найстильніших босоніжок майбутнього літнього сезону.

У сучасному світі, можна сказати, в моді все. В епоху активного споживання в моді довгострокові тренди, які можуть триматися не один сезон. А якщо говорити про класику, то придбання такого взуття буде радувати вас не одне десятиліття. Зараз же ми поговоримо про наймодніші босоніжки на весну і літо 2021 року. На які нюанси варто звернути увагу.

Варто відзначити, що в моді яскраві відтінки, які зроблять навіть саму звичайну модель взуття стильною і неординарною. У моду повернулися гладіатори, квадратний мисок, банти, сабо, маленькі й квадратні каблучки та багато чого ще цікавого.

ТОП-10 модних босоніжок весна/літо 2021

Подвійний ремінець

Босоніжки з відкритою п'ятою і носком з подвійним ремінцем виглядають дуже стильно і є в колекціях багатьох модних брендів. Завдяки фасону носити таке взуття дуже зручно, оскільки діє подвійна фіксація ноги.

Еспадрильї

Якщо ще минулого року таке взуття було не в тренді, то сьогодні воно знову повертається в моду. Еспадрильї з натуральних матеріалів: льону, джуту, канату, відмінно виглядають і підійдуть під розслаблений образ бохо.

Гладіатори

У моді як тонкі, так і широкі ремінці, як висока платформа, так і каблук. Модні бренди вдихнули в гладіатори нове життя. Таке взуття відмінно виглядає під все: спідницю, шорти, сукні та джинси.

Мікрокаблук

У моду повернувся стиль 30-40-хх років. Примітно те, що крихітний каблучок з особливою силою підкреслює жіночність і витонченість. Навіть краще, ніж шпильки.

Взуття зі шнурівкою

Босоніжки аля гладіатори, але більш розслаблені створюють ефект відсутності взуття, особливо якщо вибирати відтінок під колір шкіри.

Ланцюги

Ланцюги у 2021 році знову повертаються в моду і переважають вже не тільки в аксесуарах, але і сумках і взутті.

Банти

Писк моди 2021 року, який внесли у свої колекції багато іменитих брендів. Такий акуратний дизайн моментально прикрашає взуття і надає йому романтичний відтінок.

В'єтнамки

Ще в серіалі «Друзі» Рейчел Грін носила в'єтнамки майже під все та виглядала при цьому круто. Цей нюанс: практичність і елегантність знайшли своє місце і в наш час. Залежно від виду і декору таке взуття можна носити під все.

Аля «Біркеншток»

Комфортні й практичні босоніжки в стилі «Біркеншток» не виходять з моди вже який рік. А чому б і ні. Адже в такому взутті не думаєш, як дожити до вечора, а сміливо крокуєш по вулиці, будучи впевненою, що комфорт ногам забезпечений.

Сабо

Не кожна дівчина знає, як носити сабо і виглядати при цьому дуже стильно. Попри те, що це взуття знову повернулося в моду, образи скласти з ним не так вже й просто.

Пропонуємо вам також дізнатися креативні ідеї дизайну матового манікюру на весну-літо 2021 з фото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ