Today.ua

Модний дизайн манікюру в квітні 2021 - колірна гамма і ідеї прикраси нігтів

Дизайн манікюру в квітні 2021 повинен бути яскравим і оригінальним. Чим сміливіше нейл-арт, тим краще, але при цьому не варто забувати про почуття стилю і смаку.

Квітневий манікюр просто не може обійтися без природних мотивів. Ескізи тварин, рослинний принт, квіти і листочки - справжній «писк» моди. Прикрасити все це можна яскравими акцентами і блискучими елементами.

Дизайн манікюру в квітні буде актуальним і стильним, якщо зобразити на нігтях весняні квіти: тюльпани, крокуси, проліски, бузок або квітучу гілку сакури. Блискітки, мабуть, будуть не дуже доречні, а ось пташки і кішечки відмінно впишуться в загальний образ.

На піку моди манікюр в яскравих кислотних відтінках, таким кольором можна покрити кілька нагідок, а можна все, але в цьому випадку від додаткових прикрас краще утриматися.

Для любительок скромного і стриманого дизайну підійде манікюр в нюдових тонах з невеликими акцентами контрастних кольорів.

Блискітки і стрази дають дуже яскравий блиск, а ось фольга - навпаки, більш ніжний і вишуканий. З цієї причини, саме фольга стає пріоритетною в оформленні квітневого дизайну манікюру.

Навесні і влітку 2021 в моді буде матовий манікюр. Ідеї дизайну просто вражають своєю красою і незвичністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ