Today.ua

“Моє серце зайняте“: Євген Клопотенко вперше розповів про кохану дівчину

Євген Клопотенко багато років холостякує. Відомий український кухар і телеведучий зізнався, що нарешті йому пощастило в особистому житті.

Кулінарний експерт користується шаленою популярністю серед українських жінок, але поки що не одружений. Євген раніше зазначав, що буквально живе кар'єрою, і саме вона для нього завжди буде на першому місці. Він відмовлявся від питань про особисте життя. Шоумен нарешті зізнався, что у нього з'явилася кохана дівчина.

"Останні три тижні… Я познайомився з однією дівчиною, у моєму серці оселилася Валерія. Я просто раніше вважав, що існує закоханість і твоє серце зайняте на все життя. А тут мені просто дуже добре. Зараз у мене є стосунки", - наголосив Клопотенко. у YouTube-програмі "Розмова".

Євген зателефонував до своїй обраниці. Вона підтвердила, що серце кулінара справді зайняте. "Це не західноукраїнська красуня", - інтригуюче відзначив шоумен. Клопотенко припустив, що закінчиться війна Росії та України. Він вважає, що сусідня країна не залишить спроб зіпсувати життя нашим співвітчизникам.

"Ми все життя воюватимемо з Росією, ми будемо як Ізраїль з Палестиною, ми станемо військовою державою, постійно воюватимемо. Вони завжди нас мучитимуть. Ми постійно житимемо в тривозі, але навчимося усміхатися… Хочеш миру – готуйся до війни", - наголосив Євген.

Раніше Клопотенко поділився цікавим рецептом рибних котлет у духовці. Дізнайся про нюанси приготування ситної страви, яка відмінно підійде на вечерю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ