Today.ua

Молода дружина Бориса Джонсона підкреслила струнку фігуру білосніжним костюмом за 90 тисяч гривень

Лідери "Великої сімки" разом зі своїми дружинами з'явилися у Німеччині на саміті. Туди приїхав Борис Джонсон зі своєю молодою дружиною Керрі. 34-річна перша леді Великобританії разом із чоловіком під руку піднялися до замку Ельмау у Баварських Альпах.

58-річний прем'єр-міністр Великобританії вибрав класичний костюм, а його кохана віддала перевагу стильному білому костюму від лондонського бренду The Deck: довгим вільним штанам зі стрілками та подовженому двобортному жакету. Вартість наряду Керрі Джонсон складає 2,5 тисячі фунтів стерлінгів, тобто 90,5 тисяч гривень.

Костюм перша леді Великобританії доповнила нюдовими човниками на підборах від J Crew, а також розпустила своє довге біляве волосся і нанесла легкий природний макіяж. Образ дружини Бориса Джонсона порівняли з недавнім виходом британської герцогині Кейт Міддлтон. Дружина принца Вільяма з'явилася на публіці в ідеальному костюмі білого кольору від улюбленого бренду Alexander McQueen. Варто зазначити, що вбрання невістки королеви Англії було набагато дешевшим, ніж першої леді Великобританії, всього 1960 фунтів (71 тисяча гривень). Нагадаємо, Борис Джонсон у синьому костюмі разом зі своєю дружиною Керрі у жовтій сукні з'явилися на саміті Великої сімки, відтворивши прапор України у своїх вбраннях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ