З появою молодих овочів в магазинах готувати вечерю стає простіше та швидше. Свіжі плоди нового врожаю відрізняються чудовим смаком і ароматом, корисні для здоров'я, подобаються дітям та дорослим.
Запечені в рукаві молоді овочі нашвидкуруч
Інгредієнти:
- 1 кг молодої картоплі
- 0,5 кг молодої дрібної моркви
- 2 цибулини
- 2 помідори
- 1 головка часнику
- 1-2 ст. л соняшникової олії
- Сіль і спеції за смаком
Спосіб приготування:
Ретельно вимийте щіткою морква і картоплю. Очищати не потрібно! Великі коренеплоди поріжте на половинки або часточки, дрібні - залиште цілими. Наріжте цибулю тонкими півкільцями. Перемішайте підготовлені овочі в глибокій ємності. Залийте соусом з подрібнених в блендері томатів і часнику. Посоліть і поперчіть за смаком, полийте олією і ще раз перемішайте.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Перекладіть отриману овочеву масу в рукав для запікання і зав'яжіть края. Перекладіть на деко. У кількох місцях проткніть рукав зубочисткою, щоб в процесі термообробки виходив зайву пару.
Запікайте до готовності при 180 - 200 градусах в духовці. Картопля повинен злегка підрум'янитися, для цього в кінці приготування можна розкрити рукав і повернути в духовку ще на десять хвилин.
Смачного!!!
Приготуйте також домашні голубці з молодої капусти. Рецепт простий і швидкий.