Молоді овочі, запечені в рукаві: рецепт смачної вечері нашвидкуруч

Автор: Шевченко Лилия

З появою молодих овочів в магазинах готувати вечерю стає простіше та швидше. Свіжі плоди нового врожаю відрізняються чудовим смаком і ароматом, корисні для здоров'я, подобаються дітям та дорослим.

Молоді овочі, запечені в рукаві: рецепт смачної вечері нашвидкуруч - today.ua

Запечені в рукаві молоді овочі нашвидкуруч

Інгредієнти:

  • 1 кг молодої картоплі
  • 0,5 кг молодої дрібної моркви
  • 2 цибулини
  • 2 помідори
  • 1 головка часнику
  • 1-2 ст. л соняшникової олії
  • Сіль і спеції за смаком

Спосіб приготування:

Ретельно вимийте щіткою морква і картоплю. Очищати не потрібно! Великі коренеплоди поріжте на половинки або часточки, дрібні - залиште цілими. Наріжте цибулю тонкими півкільцями. Молоді овочі, запечені в рукаві: рецепт смачної вечері нашвидкуруч Перемішайте підготовлені овочі в глибокій ємності. Залийте соусом з подрібнених в блендері томатів і часнику. Посоліть і поперчіть за смаком, полийте олією і ще раз перемішайте.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Перекладіть отриману овочеву масу в рукав для запікання і зав'яжіть края. Перекладіть на деко. У кількох місцях проткніть рукав зубочисткою, щоб в процесі термообробки виходив зайву пару.

Запікайте до готовності при 180 - 200 градусах в духовці. Картопля повинен злегка підрум'янитися, для цього в кінці приготування можна розкрити рукав і повернути в духовку ще на десять хвилин.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!!!

Приготуйте також домашні голубці з молодої капусти. Рецепт простий і швидкий.

Головне